Göta Träsk Jan 2011

Stockholm-TågCentral

Bara snabb uppdatering. Har spenderat senaste veckan med en lång rundresa med tåg. Därför har Udda Tisdag uteblivit. Jag tror jag skippar sketchy-vision-delen framöver också. Varför har jag varit I Göteborg och Stockholm? Tja, Stockholm var det meningen att jag skulle besöka för en biografföreståndarträff för Folkets Bio. Men dagen innan fick jag veta att träffen blivit inställd.

Andra anledningen var ett kommentarspår som jag, Junehag, Van Caine och Tegstedt spelade in för en kommande DVD-release av en film jag säkert nämnt här förut I Göteborg. Under dötiden I huvudstaden blev det diskussioner med andra filmare för kommande projekt. Mer om det senare.

(Folket I bilden har inget med artikeln eller mig att göra förresten. Det var bara enda bilden jag tog under hela resan. Centralstation är riktigt fin ändå.)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.