I didn’t want to be famous, I just wanted to see my name in neon!

Ja, sista inspelningsdagen var för snart en vecka sedan och det var en intressant dag. Nu är det mesta utanför min kontroll och Filip fortsätter med sitt projekt med hjälp av postproduktionsteamet. Själv kan jag, med självgodhet och skryt, en stund gotta mig i artiklar som:

Stormare filmar åter i länet

“[…] Han kommer att medverka i regissören Filip Tegstedts psykologiska skräckfilm “Marianne” som beräknas ha premiär 2012. Under lördagen befann han sig i Östersund för att berätta mer om sin roll i filmen och sin syn på filmskapande i Jämtland. […]”

LT 
Stormare spelade in film i Östersund

“[…]
– Allt gick väldigt smidigt och Peter gjorde en storartad insats. Vi spelade in i centrala Östersund, där vi byggt upp vad som liknar ett behandlingsrum på en hälsocentral.

Filmteamet har tidigare spelat in actionscener på Frösöbron med spektakulära explosioner och i princip alla scener är gjorda i Östersund, där Filip Tegstedt för övrigt växte upp.
[…]”

Ok, jag är lite osäker på varifrån ÖP fick att vi gjorde action på bron. Med EXPLOSIONER nonetheless. Jag tycker bara att det var så roligt att ha jobbat med Peter Stormare. En man som tidigare jobbat med Spielberg, Bay och Cohen! Men som regissören kommenterade via SMS:
“Häddå! När Peter Stormare blir med i en film ökar actionnivån med 300% retroaktivt på allt redan filmat material i kameran”

Men vad händer sen då? Tja, det ska fortsättas att hittas klienter och bygga upp nätverk. Det är lite lösa diskussioner om att kanske starta filmproduktionsbolag i byn, dock får ni ta det helt som grundlösa rykten än så länge. Jag är long overdo på mitt samarbete med Filmstar.se och de privata projekten skulle ju behöva en upp-putsning. Kanske tillochmed en gallring så jag kan koncentrera mig på någon av dom.

Annars är det lite förändringar i hemsidan, en twitter-feed är upplagd där korta värdelösa notiser kommer att laddas upp för den intresserade. Detta för att visa att bara för att inga nya artiklar laddas upp till bloggen så behöver det inte betyda att den är död. Jag har bara annat för mig.

Sen så blir det nog ändring inom några minuter att det inte längre kommer ligga bara en artikel på framsidan. istället blir det lite mer klassisk blogg då de första raderna i artikeln visas och vill man läsa mer så är det bara att klicka på rubriken för varje artikel. Men det förstår ni nog om ni redan kan läsa detta.

Klart slut för stunden!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.