Ingen bio i pite???Ja… nu är det kanske inte så än, men långt ifrån är det inte… tydligen är det någon/några som har vandaliserat och stulit nu igen på piteås sista lilla “normala” biograf. Uppemot 70 000 kr kan reparationerna gå på.

Själv är jag ju uttalad “filmnörd” och går ibland på deras filmklubbvisningar och har varit väldigt glad över att det ändå finns en 35mm bio med dts-ljud i närheten för nyare filmer. Och att höra om dessa illdåd som kan orsaka en undergång för denna biograf gör mig väldans ledsen.

Enligt öppet meddelande från ägaren på www.bio3an.com/vandalisering.htm finns en ledtråd iallafall… en affisch satt i skåpet som vandaliserats och är för filmen The Kingdom. Om någon vet om en person som nyligen hängt upp en sådan på väggen, kolla upp varifrån den kommer…

Affärssvårigheter iochmed dalande biljettintäckter och liknande är en sak, det är inte mycket att göra åt. Men rent och öppet sabotage!? Det är tur jag har vettet med mig… såg nu samma kväll just på Death Wish där Charles Bronson fick nog på gatubusarna och gick Falling Down på dom jävlarna…(nej, jag uppmuntrar inte till våldsam vigilantiism… men ibland ligger dessa filmer nära till hands)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.