Kanske jag ska skaffa mig ett packe med visitkort?

Detta inlägg blir i dagboksform bara för att testa…

kära dagbok… nä… blogg… nä… Cptn’s Log, stardate… nä…

Åt helvete med formalian…

Under flera möten med potentiella arbetsgivare och liknande har jag antingen fått frågan om jag har ett “kort”… s.k. “mitt kort”… mitt visitkort… ett litet blad av hårdare papper där mitt namn och mina kontaktuppgifter står för att dom ska kunna kontakta mig. Jag känner mig mer och mer som att jag skulle nog behöva en uppsättning. Men då kommer naturliga följdfrågor…

  1. Ska jag bara ha mitt namn? Inte min organisation/företag? – för jag har inget företag. Och jag är inte direkt anställd för stunden, även om hoppet finns. Just nu lutar det åt att jag bör skita i det mesta förutom mitt namn och mina kontaktuppgifter.
  2. Hur ska det se ut? – När jag tänker på visitkort så går ju tankarna direkt till favoritpsykopaten Patrick Bateman och hans obsessivitet när det gäller detta ämne. Det vore ju lite kul att planka hans visitkort. Men inspirationen går nog de flesta miste om och vem fan bryr sig om att jag använde “Scillian Rail” i “Bone”-färg… Så istället kanske jag måste gå mot något som inte ser lika tråkigt ut… kanske helt enkelt kopiera vad som har blivit min blogg-titel-ruta. Min folieboll. på svart. På framsidan och kontaktuppgifter på baksidan…
  3. Var köpa? – Det vore ju skönt om jag kunde göra dom själv. Men jag har bara en laser-printer som jag inte tror accepterar det tjockare papperet jag skulle vilja använda. Och jag är ju inte direkt pengastinn som min vän som mestadels sysslar med “Murders & Executions”.

Nä det här tål att tänkas på… Och jag har ju en till tjugosekundare att göra (mer om det projektet senare). Dessutom ska det ätas tacos imorrn (om det inte blir uppskjutet ÅTERIGEN!) och på söndag ska jag iväg och fira min fars farsdag.

Dessutom gissar jag på att mr Yamamoto knackar på vilken dag som hellst och vill göra sin videobloggsuppdatering. Fram till nästa gång lämnar jag er med ett relevant videoklipp:

//PS//

Har ni sett att jag numera även är skribent på Filmstar.se? Där skriver vi recensioner på nya filmer, skvaller & rykten, samt annat skoj för filmfantaster…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.