nu ska den bort…

Ja… jag är pank… jag behöver pengar… Så nu ska jag försöka bli av med min “gammla” Letus 35’a. Den var inköpt för snart 2 år sedan för 300 amerikanska dollares, till denna köpte jag ett par linser också. En 35mm f2.8 fast Astron lins och en 35-70mm f3.5-4.5 zoom-lins från Canon. Dessa linser gick på runt tusenlappen, så runt 4000 svenska kronor har jag spenderat på det hela. Vad vill jag ha? 1500 SEK+frakt… varför så lite? helt enkelt därför att jag inser att den ÄR flip-lös (med andra ord så blir bilden spegelvänd) och eftersom den är omålad och utan någon som helst finish.

Adaptern i sig är byggd för att koppla Canon SLR-objektiv till valfri videokamera (kan gå att koppla till stillbildskameror också, men har aldrig testat och ser liten mening till det) för att få samma karaktäristiska korta skärpedjups-möjlighet som 35mm filmen (ni vet, den som används till 90 procent av alla biofilmer just nu) har. Här följer bilder på prylarna.
Kontakta mig om ni är intresserad på min hotmail-adress, jo_men_visst@hotmail.com eller via Voodoofilms PM-system senast söndag den 16e. Är det flera intressenter går den till högstbjudande.

2 thoughts on “nu ska den bort…”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.