Oh oh oh, Marianne

Efter två veckors intensiv inspelning och lättare jet-lag-liknande tillstånd några dagar efter det så är man tillbaka i vad som skulle kunna kallas verkligheten. Iallafall tills att inspelningen sätter igång igen i juli för andra halvan av materialet.
För mer info och bilder om de kufar som befolkade det lilla radhuset i östra Odensala finns bloggen som Sandra Larsson (som spelar dottern med samma förnamn) skriver. Varför har inte jag några bilder att ladda upp? Tja, enkelt. Jag hade fullt upp med att filma och rigga den mesta av tiden. Och de foton jag ändå tog bakom kulisserna tog jag med 7D-kamerorna… och därmed handhas dessa alster av producent/regi/manusförfattaren Filip Tegstedt. Dock har jag hört många gånger om en kommande hemsida där allt detta samlas för allmän beskådan.

Men nu då? Tja, jag fick samtal om att TraktorPullingen i Tullus fortfarande behöver hemsida, där ska det fotas och filmas. Jag har även innestående löfte att komma igång igen med artikelskrivande åt Filmstar.se innan chefen där blir sur på mig. Plus också att man har X antal gigabyte med LRF-stämma som ska klippas ihop till något som går att se på internet.

De personliga projekten står lite still dock. Känns lite som att jag har koncentrationsproblem när det gäller dessa. Så fort jag ska sätta mig ner för att fila lite på GSX eller MEM så bara glider tankarna över till sånna oviktiga saker som räkningar, mat, städning etc. Man får väl hoppas att man är lite som Douglas Adams med det här. Att när jag väl sätter mig ner och får till en historia så blir det riktigt bra, men det behövs i princip pistolhot innan det sker något alls…

Tänkte bara uppdatera den här klagomuren med detta. Huj huj!

PS/

Hmmm… Har ju fått till lite olika bakgrundsbilder till hemsidan som byts för varje gång… men hur är det egentligen? Hur hög upplösning har folk nuförtiden? För det ser ju hyffsat ut på min 1920×1080 skärm, men ganska plottrigt på min 1280×1024… Well well… can’t win them all…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.