Rapportanalyser, Kortfilmfestivaler och Foliebollar…

Ja… nu sitter man här igen och förtränger Rapporterna ännu än gång. Det är något i min skalle som inte sitter som det ska… jag brukar ju ha lätt för sånna här skoluppgifter… Kanske är det tillochmed som så att jag har tappat skol-lusten? Risken är ju stor… har ju varit konstant i skola de senaste 14 åren borträknat det året jag var i boden och lekte krig… Fy fan… hur kunde detta ske? Jag har ju bara ett halvt år kvar nu… kan ju inte lika gärna hoppa av utbildningen med bara EN termin kvar???

Annars fylls min “fritid” av film som vanligt… Nedladdad (host host), Hyrd (Tekon Kinkuriito, Black Christmas, och Riget 1 & 2), och köpt (Hasse & Tage filmbox 1)… För att inte tala om Kortfilmfestivalen där jag ska lämna in ett bidrag och vara med och filma vinjetter till…

Och Foliebollen? ja… Den är mitt egna lilla försök till s.k. Viral Marketing. För det är bland det enda infot jag släppt från vår produktion… Kom till Kortfilmfestivalen den femte i pite för att få se mer… Och om ni vill träffa den vilsne ninjan in person får ni väl det också;) Var mr. Yamamoto kommer ha för sig vet jag inte, men han är i fullt planeringsstadie för att få ihop en Videoblogg… Men han har problem… Han vill differentiera sig från den andra kända ninjan på nätet… AskANinja-ninjan… Om ni har förslag på lösningar så får ni gärna lämna in dom till honom så han kan få lite outside opinions.

Nä… huvva… Nu måste jag återgå igen till Rapporterna… Dom är ju intressanta att läsa… men det ska ju analyseras också…:(

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.