Tjänster

Så vad kan jag göra åt er?

Reklamfilm/videproduktion
Vill du nå ut med en produkt på ett annorlunda sätt? Trött på glorifierade bildspel på TV? Kontakta mig så ska vi finna en lösning som slår igenom i mediabruset.
Jag filmar även evenemang för dokumentationsbruk. Se CV för detta.

2D-animation
Alla just nu är ute efter senaste 3D-tekniken, men i ärlighetens namn, om du inte har budget i klass med James Camerons Avatar eller ett produktionsbolag som Pixar eller Dreamworks i ryggen blir det oftast ganska platt. Plattare än riktig 2D-animation med teknisk utveckling sedan Muybridge för första gången fotade hästar för att vinna ett vad om huruvida en häst i gallopp lyfter alla fyra hovarna. Med en tecknare som har koll på vad han gör får du för bråkdelen av summan en stilren video. Jag själv har haft en livslång fascination av 2-dimensionell animation av alla de slag och har sedan grundskolan sysslat med detta.

Foto
Bildproduktionen stannar inte bara vid det som filmas och ritas. Stillbildsfoto av alla de slag gör också sitt för att sälja produkter och berätta historier. Har du ett evenemang som behöver fotograf så står jag att finna för dessa uppdrag.


För prisexempel se HÄR

Övriga tjänster

  • Dator-/elektronik-installation
    Funderat på att skaffa ny datorutrustning, eller sitter du redan på en hög med elektroniska produkter du inte har den blekaste aning om hur dom ska kopplas ihop? Ring efter mig och förklara hur du vill ha det så ska jag efter bästa förmåga få utrustningen att fungera.
  • Snabbkurs i foto, stillbild och video
    Så du har en sprillans ny kamera men bilderna ser inte ut att bli så bra ändå? Jag kan förklara det mesta och går inte hem förrän du har koll på både vad alla inställningar har för inverkan på bilderna och de grundläggande kompositions-reglerna.

Betalning:
All arbete utförs mot faktura om inget annat anges vid konsultation med kund/klient. Jag innehar F-Skatt-sedel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.