Ursäkter, ursäkter… är det allt jag har att komma med?

Regina-visning-mindre

Vad kan jag säga? Projektet Potterthon, som skulle ta en vecka ungefär… nu är den uppe I närmare en månad per video. Men jag har tagit steget att göra iordning kontot på Blip.tv. Allt för att kunna tvinga fram mig själv att för en gångs skull fullgöra en videoserie. Vad menar jag med ursäkter då?

 

Jo, det är ju så att Marianne, den där filmen jag var A-Foto på, har gått upp på Bio Regina (bilden). Och för det har det varit ett par dagar med pressvisningar, intervjuer och sen riktiga biovisningar. Nu har jag agerat maskinist för två fullsatta kvällar och folk verkar ju gilla det vi gjorde. Och det ska bli dags att fortsätta med nästa del av Potterthon. Filmen är sedd, manus ska skrivas. Jag var inte särskilt förtjust (men det var väl väntat vid det här laget).

Dessutom var det på vippen att jag drog igång arbete på en adventskalender. Men efter lättare övervägande, frågade jag kamraten Thobias som sa helt sonika. “Nej, du hinner inte.” Det är skönt ibland att få raka svar även om det är negativt. Men idén att göra en animerad 1 minuters-serie är inte helt död. Jag ska bara bli klar med Potterthon.

Ska bara, ska bara som Alfons sa.

Hej!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.