Börjar få lite ordning på bloggen nu

“Be en designer att göra något stilrent så blir det vitt mot svart bakgrund…” 

– Okänd.

Tog mig lite tid att byta ut P2501-bilden i toppen mot något som verkar lite mer relevant. P2501 är visserligen fortfarande något som är på tapeten, men det verkar som att det dröjer med prores-filerna. För när jag pillar till det sista vill jag arbeta med högsta möjliga upplösning och bildkvalitet.

Förresten är jag fortfarande öppen för musikaliska bidrag i stil med Electric Dragon 80.000V eller Tetsuo/Tokyo Fist (Fy fan vad dom filmerna är awesome!). Jag är inte mycket till musiker och när det kommer till den här lilla korta historien har jag inte riktigt vad som krävs för att fånga den känsla jag vill.

One thought on “Börjar få lite ordning på bloggen nu”

  1. Tjena! Såg dig av en slump när jag kolla efter kamera……Bor nära Jämtland i ett torn i skogen, där jag bl.a sitter och gör musik på 4:e våningen……Skulle va kul att göra musik videosar…….Du va inte mycket till musiker skrev du, men det är jag….så om du filmar kunde det bli en kul kombi….kolla in min http://www.myspace.com/dankjellin bilder på torn m.m. el. http://www.myspace.com/saudadeedankjellin . Var i Jämtland håller du hus?/ Hare Hare Hälsar Dan Kjellin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.