P2501 on the YouTube!

Så, tiden har äntligen kommit för att få upp P2501 på stora dutuben. Här ovan syns den lite ihopklippta utgåvan där hastigheten har justerats till 18fps och en massa klipp gjorts för att hålla uppe fart och få undan lite missar. Vill ni se hur det egentligen såg ut från rullen finns härinunder vad jag kallar “Theatrical Uncut Edition”. Den version som visades på Bio Regina förut i år. Och som förresten kommer synas igen nu på fredag kl 10 på samma ställe.

Och som jag nämnt förut så är jag öppen för förslag på musikaliskt bidrag till denna lilla rulle. Klippningen kan nog justeras till ljudspår också om det skulle behövas. Detta skulle jag nog kunna kalla för “Directors Final Cut Edition” eller liknande.

Oh, förresten, nämnde jag att jag blivit titulerad DP på senaste tiden? 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.