Donera…

Mest som ett personligt experiment har jag länge funderat på om man skulle sätta upp en donations-knapp på hemsidan. Jag har redan ett PayPal-konto som jag köpt saker med. Det lät som en bra idé. Så här längst ner är den. Men läs texten innan!

Om ni får för er att trycka på knappen och ge bort pengar så lovar jag inte någonting! Jag säger inte att jag kommer använda pengarna för något gott. Troligtvis skulle eventuella pengar användas till fika-kassa eller kanske inköp av nya dvd-filmer… kanske tillochmed uppgradering av hemmabioanläggningen. Oavsett vad, så finns det en jävla massa andra saker ni kan spendera pengar på. Hjälpa AIDS-drabbade barn i afrika till exempel, motarbeta nordkoreas självpåstådda kärnvapenprogram, eller donera till barncancer-/bröstcancer/prostata… fonder överhuvudtaget som skulle hjälpa många fler människor. Över hela världen. Det ville jag ha sagt. För det är liten chans att pengarna från den här knappen går någonstans så nobelt som de jag nyss nämnde.

Så om du har läst detta och ändå vill kasta bort lite slantar… Jag tänker inte hindra er då, bara ni vet om att ni inte ska förvänta er något just nu. Jag ska försöka använda slantarna till filmande, men inget lovas än.

That’s all.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.