super8 igång igen…

Det känns konstigt att det redan är ett år sedan P2501 gjordes… Nu i fredags har man filmat två rullar till. Vanan trogen, denna har titeln 2.5D. Och är mer av artsy fartsy-hållet. Reglerna har förändrats, vi får klippa och ljudlägga innan den visas på bio.

Rulle ett filmades mitt i natten medelst endast månens ljus och kopieringspapper indränkta i T-Röd som ljuskällor. Jag är inte sinnesförvirrad. Jag är ganska säker på att det mesta på den rullen är i princip svart, då filmen vi fick ut var Kodak 100D. Men har jag fel så kan det bli riktigt intressant att se.

Sen rulle 2 blev en hög av bilder av olika saker i lägenheten. Mer säker på hur det slutade, men som vanligt med super8… Man vet aldrig vad man får!

Jag lär väl slänga upp lite bilder sen när rullarna kommer tillbaka från framkallning och scanning.

Synes!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.