Planer för SFF2010

 

Då börjar Filmfestivalens dagar närma sig. Och vad har jag tänkt syssla med där då? Tja…


Till att börja med har jag ett par workprints att gå på. Dels den mest spännande för mig, Marianne. Då vi ska visa upp scener för stor publik på stor duk och Filip ska fiska köpare. Som sagt, spännande läge. Själv är jag nog lite mer på sidan av där och försöker inse vad jag har ställt till med. Filmen blir nog bra, men hela verkligheten av det här har nog inte sjunkit in riktigt ännu.

We R Animals: En film
utan mig men som är
värd att hålla ögonen på!

Sen har är det också en liknande visning för Thobias Hoffméns We R Animals. Där känns det också som att jag måste delta. Har jag gjort något där? Nädå. Jag lobbar dock för fullt för att arbeta med honom på andra grejer. Förutom att jag ju redan skriver i samma filmblogg som honom… BiggerBoat.se

Sen bär det av med en gazzillion visningar av filmer att se. Ett dussintal har jag köpt biljetter för, några till ska jag försöka få Ackreditering för att se också. Det här blir förresten min första filmfestival.

Utöver detta då? Ja, jag ska göra mitt allra bästa för att få tag i en visning av Scott Pilgrim innan den försvinner från biodistribution. Dessutom ska jag och några till få ihop till några PodCasts för alla BiggerBoat-läsare.

Och i slutändan ska man försöka leva dag för dag också, med mat dryck och goda tillrop.

Uppdateringar kommer att komma om detta aeventyr!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.