Marianne kommer allt närmare

Här sitter jag och ser just klart Dominion: Prequel to Exorcist, när jag får SMS från Filip Tegstedt om att herr HDSLR-himself har kommenterat första riktiga teaser-trailern för Marianne. Well, color me honored, det är inte alla dagar sånt händer. Och i slutet av samma trailer ser jag länk till en hemsida också: www.mariannemovie.com . Det är inte mycket där än. Men jag tänkte jag måste posta de båda fynden i min olästa blogg.

Det händer lite saker fortfarande. Edgeathon (nä just, den har jag inte skrivit om förut), Unholy med Shariyar, och Marianne’s stadiga gång framåt mot någon slags release. Också på den lite mer mundana sidan så har man nog blivit vaktis på Biostaden Östersund också. Hey, it’s an income. Och jag är ju filmnörd ändå.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.