Super8 IGEN(!)

Men ok, det är inte min super8 film den här gången. Jag var riktigt jävla sjuk när rullarna delades ut och jag hade inte riktigt någon idé att filma i tid ändå. Så istället fick jag agera aktör samt teknisk rådgivare i Sulaymans noir-thriller. Inspelat på svartvitt Kodak TriX blev det och som teknisk rådgivare fick jag väldigt mycket svängrum att leka Director of Photography genom ljussättningen. Vilket var en väldigt intressant uppgift.

Som vanligt är det nu dock en ordentlig mängd osäkerhet om hur filmen exponerades. Jag har inte riktigt kunnat lova att det blir något annat än just "Noir", som i översättningen "svart". Men så är det när man tar sig lite vatten över huvudet. för varje nytt projekt.

Något jag också gjorde var att fota en hel del stillbilder som, som sig bör, gjordes i kontrastrik svartvit med stundvis väldigt grovkornig redigering. Alltifrån Tony Bergslids eminenta spel av en luffare som kommit över lite väl mycket pengar till TeamFX’s vapenarsenal fick jag bilder på. Riktigt spännande återigen att se sen när filmen kommit tillbaka från framkallningen i maj ungefär.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.