ojojoj… folk håller koll på vimeo ser det ut som…

Ja… Jag har ju inte gjort så mycket själv nu på videofronten på ett bra tag nu och jag började inse att jag hade spritt ut det jag hade riktigt ordentligt. Så jag plockade hem de som jag inte har kvar på datorn (externa hårddisken bara dog ifrån i julas och jag har inte kunnat starta den igen utan att krascha datorn…) och började ladda upp på Vimeo…

Varför just den siten? tja… mest för att det är där de flesta HV20-användarna håller till när det gäller att visa upp sina grejer. Men också för att det så klart är riktig HD-uppladdning helt gratis. Jag rekommenderar det starkt. Det är visserligen inte youtube, men här är det bildkvalitet som gäller… vill jag göra enkla podcasts och sånt så har jag ju alltid dutuben till det. Och Stage6 då?… nja… hela den där grejen att man måste ha divx och ladda hem drivisar då och då och konverteraren måste man ha på egna datorn och… ja… det blev för krångligt…

Så då har jag fått upp 3 video’s,

1. El Central – Första testen och jag är ganska nöjd med den fortfarande…
http://vimeo.com/713539

2. sTATIC – arthouse-indie-experiment i svartvitt… väldigt omtyckt verkar det som, många som ser influenser från den store lynch himself…
http://vimeo.com/713561

3. Low Light Test No Gain – en test-video för att kolla bildkvaliteen och ljusupptagningsförmågan hos HV20 när man undviker Gain… jag är nöjd;)
http://vimeo.com/713618

Hmmm… blev snabbt väldigt fina kommentarer på dessa video’s, och det tackar jag för… men samtidigt undrar jag över Random Acts Of Violence… inte en enda kommentar där. fasst där kanske jag helt enkelt gick över gränsen och blev för knepig.

Jag känner mig så handikappad när jag sitter här utan min hårddisk… måste köpa ny på måndag så jag kan dumpa ut från arbets-disken… så jag kan börja göra nya videos igen… 🙂

One thought on “ojojoj… folk håller koll på vimeo ser det ut som…”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.