Provar Toon Boom 6

Så lagom till löning fick jag ett mail som sa att eftersom jag nu använt prövo-versionen av Toon Boom 6 så skulle jag kunna få 50 procent rabatt om jag vill köpa en licens. Det var då droppen. Dom gav mig helt enkelt inget val. Jag har blivit så förtjust i programmet att jag utan att tveka slängde iväg tusenlappen till dom så jag skulle få använda programmet gratis.

Första testen blev en slags svars-video till Thimmi’s gratulationshälsning från förra året.

Mer info kommer nog snart i ett längre inlägg om just utbudet av animations-program och mina åsikter. Men i kort så är det så jävla skönt att ha spenderat en dag animerandes UTAN frustrerande frågor om vad fan programmerarna ville. 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.