Teaser för senaste super8-visningen!

Som jag nämnde sist så gick jag in som teknisk support/DoP I Sulaymans första super8-film. Och nu verkar rullarna vara tillbaka. Jag gissar

iallafall det, för Jamie Noakes länkade häromdagen till en youtube-teaser-video för visningen.

De klippen som är från våran film är de svartvita på natten ute på stan när en lodis springer fram. Det var en av dom där scenerna jag verkligen undrat över exponeringen för. Det var mest helt öppen bländare upp med den lampa vi hade och hoppas på det bästa.

Som tur var så blev det inte helt svart. Nu är stora frågetecknet huruvida cigarett-rökningen blev bra. Jaja, only time will tell och vi ska väl strax få ett datum för den där visningen. I år ska det ju vara direkt från filmprojektor med live-musik om inget förändrats. Jag hoppas på underverk! Winking smile

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.