Underbloggar på gång

Nu när jag excorcerat den onda anden kände jag mig extra produktiv. Dags nu för att börja utnyttja en liten idé jag länge haft sedan jag flyttade in mina uppdateringar till blogger…

Jag ska nu börja med två nya underbloggar.

nr1:

jmalmsten-photos
——————–
Jag har ju ett tag nu sprungit runt med både en äldre Konica och nuförtiden en annan gammal Nikon som jag båda fått tag på via släktingar. Och eftersom jag börjar få fason på dom båda (Konican visar gravt fel fokus-läge i sökaren och det visade sig att Nikon-kameran läkte in ljus) så ska jag börja lägga upp de foton jag är lite mer nöjd med. Sorterade på kamera och s.k. “photosession”-inlägg. Allt bara för att kanske få lite input från någon som råkar på å se bilderna.

nr2:

“jmalmsten-review”
——————–
Vad kallar man en misslyckad filmskapare? Jo, en “Filmkritiker”. Jag liksom många av mina gelikar har ju en och annan åsikt om de filmer som vi tvingar oss igenom på daglig basis. Och om du någonsin undrat vad jag tycker, då skulle jag frågat varför? Och bett dig kika in på voodoofilm så fick du luska fram bland inläggen. Eller nä… oftast så skulle jag nog ge en kort kommentar. Betygssystemet är inte klart än men jag gillar det som används på TheSpill… De har en slags enkelhet hos dom. Men jag kanske måste göra det lite mer eget. Tänker också sortera dessa med taggar som beskriver filmens teman. Och jag tänker börja med First Blood (aka Rambo I) så fort min box med alla fyra filmerna kommer med extramaterial och allt.

———————–

Dessa två under-bloggar blir nog ganska engelsk-språkiga för att nå ut till maximal publik-krets.

Tack och hej nu… jag ska sätta igång att ladda upp första “Photoshooten”… Photoshoot-Röninge Juli ’08

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.