it’s been a long way coming

Ja, nu har jag till slut tagit saken i mina egna händer. Jag har nu svurit mig fri från adminbehörigheterna på MisterYamamoto-bloggen. Jag tänker inte acceptera längre att förknippas med den sidan som med varje nytt inlägg fylls av personliga påhopp, gammalt groll och allmänna galenskaper.

Det är roligt att läsa i deras (MisterYamamoto, Hans Über, Dieter Doom, tillsammans aka MBE, MooseBoxEnterprises) korrenspodens som behandlar deras egna lilla fantasivärld, men jag vill bara göra det klart och tydligt. Om skiten träffar fläkten. Om någon finner det nödvändigt att stämma folk pga uttalanden som gjorts av dessa, i de närmaste fantasifoster till, personer om andra personer, förehavanden eller organisationer. Jag hade inget med det att göra. Det är deras fantasivärld… inte min.

Jag ber er att framöver dirigera all er hat-post till misteryamamoto@hotmail.com .

Detta var väl allt. Tjenamors allihopa och kalaspuffar på alla andra!

Knnnnnniggets…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.