Disclaimer Ang. Mig och MR Yamamoto

Om ni kom hit tack vare länken längst ner på mister yamamotos blog vill jag bara lite kortfattat säga:

Bli inte förbannade på mig eller den vilsne ninjan. Även om det kan tyckas att han nämner er, er klient, eller någon ni tycker om som en satans avkomma, så vill jag påpeka att MBE lever i sin egen lilla värld. Inget dom gör, säger sig göra, eller säger att andra gör har någon värklighetsförankring för det mesta. Och om du inte insåg detta iochmed att inget dom säger egentligen håller samman ens grammatiskt eller på något annat vis än som vilda ramblings of mad men. Ja, då hoppas jag bara att du inte försöker stämma mig… för jag har inget med honom att göra… faktiskt…

inget alls…

tjosan!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.